Dresuar Nedir? Dresuar Nasıl Kullanılır?

dresuar nedir ve ne sekilde kullanilmasi uygundur 1
4.9
(61)

Dresuar Nedir?

Dresuar nedir? sorusu,son yıllarda duyulmaya başlanan bir mobilya modelidir.Dresuar Nedir?Dresuar Nasıl Kullanılır? Dresuar ne demek? sorusuna cevap olarak Dresuar kelimesinin Kökeni Fransızcaya dayanmaktadır. Dresuar eksi zamanlarda ahşap modelleri ile göz doldururken şimdilerde hazır malzemelerle üretilmektedir.Dresuar genellikle ev girişide telefonluk,ayna tırnak şeklinde, yatak odasında makyaj masası ve aynası olarak kullanılır.Günümüzde dresuar modellerini salonlada ve antrelerde kullanıldığını görmekteyiz.Dresuar nedir sorusu insanların hali hazırda tam olarak bilemediği bir konudur.Eski dresuar modelleri genelde 4 ayaklı olurdu günümüzde evleri daraltmamak için 2 ayaklı modelleri daha revaçda görünüyor.

dresuar nedir dresuar nasil kullanilir
dresuar nedir dresuar nasil kullanilir

Dresuar Nasıl Kullanılır?

Dresuar modelleri çok farklı amaçlarla da kullanılır.Eski dresuar modellerinin genelde görünün yüzeylerde çekmecesi olurdu.Bu çekmece ufak tefek eşyalarınızı telefon rehberinizi koymak için kullanılırdı.4 ayaklı hantal dresuar modelleri yerine daha zarif lükens 2 ayaklı dresuarlar gözlere daha çok hitap ediyor.Firmamız Decorotti Mobilya Dünyada bir ilk olarak Gizli Bölmeli Dresuar Modellerini ,Ferro adı atında üretmektedir.’Dresuar Nasıl Kullanılır?‘sorusunun tam cevabı gizli bölmeli dresuar olarak cevaplayabiliriz.Evinize ya da ofisiniz için Dresuar konsol takımı almak isterseniz altın yaprak varak ile tasarlanmış dresuarları tercih edebilirsiniz. Varaklı aynalı konsol takımları genelde bir konsol tezgahı ve bir aynadan oluşur.

dresuar ne sekilde kullanilmasi uygundur
dresuar ne sekilde kullanilmasi uygundur

Bazı takımlarda dresuar ve konsola puflar da eşlik eder. Aynalı dresuar konsol takımını kendiniz okunuşu oluşturabilirsiniz. Sadece konsolları alarak aynalı konsola yaraşır bir kanvas yaşanan ile kendi aynalı konsol takımınızı oluşturabilirsiniz. Dresuar ise özel mumlar ile süsleyerek antrenize değişik bir ortam katabilirsiniz.Dresuar Nasıl Kullanılır ? Bazı takımlarda dresuar ve konsola puflar da eşlik eder. aynalı konsol takımını kendiniz okunuşu oluşturabilirsiniz. Sadece konsolları yaraşır bir kanvas yaşanan ile kendi konsol takımınızı yaratabilirsiniz. aynalı konsol ise romantik mumlar ile süsleyerek antrenize değişik bir ortam katabilirsiniz.

Dresuar Seçimi Nasıl Olmalıdır ?

dresuar secimi nasil olmalidir
dresuar secimi nasil olmalidir

Dresuar seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenlerden en önemlisi renk uyumudur.Bütçenize uygun dresuar modellerini araştırıken ilk başta ,kullanacağınız yerde bulunan duvar ve zemin renklerine göre ürün şeçimi yapılmalıdır. Aynı ölçüde beyaz renk dresuar ve siyah renk dresuar ortam renklerine bağlı olarak küçük veya büyük gözükebilir.Beyaz dresuar modelleri daha modern tarzda ve farah olurken kimi zaman siyah renkler ortamı dahada boğabilir.Bu sepeple dresuar şeçimi çok dikkat edilmesi gereken bir konudur.

Girişte (Antre) Dresuar Kullanımı

giriste antre dresuar kullanimi
giriste antre dresuar kullanimi

Antre dresuar kullanırken dikkat edilmesi gereken kurallardan ilk olanı,dresuarın Antreyi çok daraltmamasıdır.Girişte dresuar kullanımı için kullanılacak dresuar ve ayna modellerinin uygun ölçülerde olması gerekmektedir.Girişte dresuar kullanırken deprerm ülkesi olduğumumuzu unutmamalı ve buna göre dresuar modelleri seçmeliyiz.Bu sebep ile ferro dresuar modelleri duvara monte şekilde kullanılarak deprem durumunda ev halkına zarar mermemesi planlanmış ve bu doğrultuda üretilmişitir.Ferro dresuarın içerisinde bulunan 2 adet duvar bağlantı deliği ve vida yardımı ile duvara çok kolay montajı yapılır.Ferro Dresuar Modellerimiz 100 kg yük taşıma kapastesine sahiptir.

Dresuar Yatak Odasında Kullanımı

dresuar yatak odasinda kullanimi
dresuar yatak odasinda kullanimi

Dresuarın yatak odasında kullanılma fikri genellikle makyaj masası ve aynası şeklindedir.Makyaj aynaları tercihen ışıklıda olabilir.Vanni Işıklı Makyaj Aynası modelimizde,kadınların makyaj malzemelerini ,takılarını rahatlıkla saklayacak bir gizli bölmeli dresuar kısmına entegre ettik. Gizli nölmeli dresuar bölümüne; Takı,Ziynet Eşyası,Makyaj Malzemeleri,Saç Fırçası, Fön Makinesi vb gibi çok fazla ürün saklayabilir düzenleyebilirsiniz.Yatak Odasında Dresuar Kullanımı kadınlar için çok önemlidir.Dresuarın önüne eklenecek bir puf daha kolay makyaj yapmanızı sağlar.

Banyoda Dresuar Kullanımı

banyoda dresuar kullanimi
banyoda dresuar kullanimi

Banyolarda dresuar kullanırken satın aldığınız ürünün suya karşı sayanıklılığı çok önemlidir.Banyoda dresuar kullanımı Suya karşı dayanıklı dresuar modelleri seçmelisiniz.Zaman ile oluşan buhar mobilyalara ciddi zararlar verirken insan sağlığınıda olumsuz yönde etkiler.Dresuarlarda kullanılan; ahşap,plastik,cam,ayna,seramik,mdf vb malzemeler suya dayanıklı şekilde üretilmiş olması gerekir.Kapaklı dresuar modelleri genellikle banyo araç gereçlerini saklamak için kullanılır.

Tercih Edilen Dresuar Çeşitleri

Günümüzde en çok tercih edilen dresuar çeşitleri işlevsel dresuarlardır.Dresuarları sadece konsol ayna olarak kullanmamamız gerekir.Ev M² nin küçük olduğunu varsayarsak ,bizlere kullanım kolaylığı sağlamalıdırlar.Ferro dresuar modellerini üretirken insan hayatını kalaylaştırmak ilk hedefimizdi.Bu sebeple dresuarlarımızın gizli bölmesi vardır. Gizli bölmeli dresuarlar geniş iç hacimi ile kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır.En çok tercih edilen dresuar çeşitleri arasında kullanıcı dostu decorotti ferro dresuar modelleri öne çıkmaktadır.

tercih edilen dresuar cesitleri
tercih edilen dresuar cesitleri

Yazımız Avangard Dresuar Nasıl Olmalıdır?Okumanızı tavsiye ederiz.

Siyah Gümüş Varak Dresuar Takımı Ferro A4 1Siyah Gümüş Varak Dresuar Takımı
Siyah Gümüş Varak Dresuar Ayna Ferro A4 2Gümüş Varak Dresuar Ayna
Parlak Siyah Gümüş Varak Dresuar Ferro A4 3Parlak Siyah Gümüş Varak Dresuar
Ferro Beyaz gumusGümüş Varaklı Dresuar Takımı
(1)
Altın Varaklı Dresuar Ayna Ferro A1 2Gümüş Varaklı Dresuar Ayna
Gümüş Varaklı Gizli Bölmeli Dresuar Ferro A3 3Gümüş Varaklı Gizli Bölmeli Dresuar
(2)
Siyah Altın Varak Dresuar Takımı Ferro A2 1 1Siyah Altın Varak Dresuar Takımı
Siyah Altın Varak Dresuar Ayna Ferro A2 2 2Altın Varak Dresuar Ayna
Parlak Siyah Altın Varak Dresuar Ferro A2 3 2Parlak Siyah Altın Varak Dresuar
Altın Varaklı Dresuar Takımı Gizli Bölmeli 1Altın Varaklı Dresuar Takımı
Altın Varaklı Dresuar Ayna Ferro A1 2 1Varaklı Dresuar Ayna 1
(1)
Varaklı Gizli Bölmeli Dresuar 1Varaklı Gizli Bölmeli Dresuar

Decorotti Hakkında

Decorotti Youtube Kanalı

Bu ürün hakkındaki düşünceniz ?

Oy vermek için yıldızlara tıklayın!

Yazı içindekiler

Dresuar Nedir? Dresuar Nasıl Kullanılır?” yazısında 2 düşünce

  1. Hande k. diyor ki:

    Merhaba, Açıklayıcı bir yazı olmuş.
    Gizli bölmeli dresuar modellerinizi istediğimiz ölçü ve renkte yapıyormusunuz?
    Detaylar ve Konu ile alakalı dönüş rica ediyorum.

Average
5 Based On 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Merhaba,Nasıl Yardımcı Olabilirim ?